Gastronomia  Jest 6 produktów.

Pokazuje 1 - 6 z 6 elementów
  • 105,00 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Wysuszone, pokrojone owocniki Koźlarza Babki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/105. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x50cm.

    105,00 zł
  • 57,75 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Wysuszone, pokrojone owocniki Koźlarza Babki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/105. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 35x40cm.

    57,75 zł
  • 115,50 zł

    Wysuszone, pokrojone ręcznie małe i średnie owocniki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka gruba i bardzo ładna o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat intensywny, przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/106. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x50cm.

    115,50 zł
  • 63,00 zł

    Wysuszone, pokrojone ręcznie małe i średnie owocniki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka gruba i bardzo ładna o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat intensywny, przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/106. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 35x40cm.

    63,00 zł
  • 126,00 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Pokrojone całe owocniki podgrzybków łącznie z trzonami, krajanka drobniejsza niż ta klasy I. Zapach przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/109. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 40x50.

    126,00 zł
  • 68,25 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Pokrojone całe owocniki podgrzybków łącznie z trzonami, krajanka drobniejsza niż ta klasy I. Zapach przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/109. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 35x40.

    68,25 zł
Pokazuje 1 - 6 z 6 elementów

Grzyby suszone z tej kategorii dedykowane są głównie dla branży HoReCa czyli dla pierogarni, restauracji, barów, firm cateringowych, garmażeryjnych itp.

Oferta obejmuje zarówno grzyby tańsze jak koźlarze czy te klasy II przeznaczone głównie np. na farsze do pierogów czy krokietów jak i bardzo dobre jakościowo krajanki kl. I i kapelusze podgrzybków i borowików przeznaczone np. do sosów, zup, bigosów i do dań w których grzyby będą wyeksponowane.

Wybór jest stosunkowo duży i mamy nadzieję, iż zadowoli większość naszych klientów z tej branży.

Jeżeli kupują Państwo grzyby suszone przez cały rok, ich większe ilości lub w innych gramaturach prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu uzyskania oferty hurtowej.

Zapraszamy do współpracy