Gastronomia  Jest 14 produktów.

Pokazuje 1 - 14 z 14 elementów
  • 105,00 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Wysuszone, pokrojone owocniki Koźlarza Babki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/105. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x50cm.

    105,00 zł
  • 57,75 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Wysuszone, pokrojone owocniki Koźlarza Babki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/105. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 35x40cm.

    57,75 zł
  • 115,50 zł

    Wysuszone, pokrojone ręcznie małe i średnie owocniki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka gruba i bardzo ładna o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat intensywny, przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/106. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x50cm.

    115,50 zł
  • 63,00 zł

    Wysuszone, pokrojone ręcznie małe i średnie owocniki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka gruba i bardzo ładna o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat intensywny, przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/106. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 35x40cm.

    63,00 zł
  • 126,00 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Pokrojone całe owocniki podgrzybków łącznie z trzonami, krajanka drobniejsza niż ta klasy I. Zapach przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/109. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x50.

    126,00 zł
  • 68,25 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Pokrojone całe owocniki podgrzybków łącznie z trzonami, krajanka drobniejsza niż ta klasy I. Zapach przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/109. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 35x40.

    68,25 zł
  • 147,00 zł

    Wysuszone średniej wielkości i większe, krojone ręcznie, najładniejsze owocniki podgrzybków. Plastry grube, ładnie wysuszone. Aromat bardzo przyjemny i intensywny. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/107. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 50x50cm.

    147,00 zł
  • 76,13 zł

    Wysuszone średniej wielkości i większe, krojone ręcznie, najładniejsze owocniki podgrzybków. Plastry grube, ładnie wysuszone. Aromat bardzo przyjemny i intensywny. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/107. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x40cm.

    76,13 zł
  • 147,00 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Wysuszone osobno, pokrojone w plastry, kapelusze i trzony borowików - połączone przed pakowanie w stosunku wagowym 1/1. Krajanka drobniejsza niż ta klasy I. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/168. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x50.

    147,00 zł
  • 76,13 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Wysuszone osobno, pokrojone w plastry, kapelusze i trzony borowików - połączone przed pakowanie w stosunku wagowym 1/1. Krajanka drobniejsza niż ta klasy I. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/168. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 35x40.

    76,13 zł
  • 141,75 zł

    Wysuszone najładniejsze kapelusze borowików kl. II czyli o barwie spodu od żółtej poprzez zieloną do ciemno zielonej. Wierzch kapeluszy o barwie kolorowo-złotej. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologia, po wysuszeniu zachowały naturalny kolor. Aromat intensywny i przyjemny. Atest nr 2020/112. Rok zbioru 2020. Przydatności...

    141,75 zł
  • 170,63 zł

    Wysuszone najładniejsze kapelusze borowików kl. I czyli o barwie spodu od szaro-białej poprzez seledynową do jasno żółtej. Wierzch kapeluszy o barwie kolorowo-złotej. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby wysuszone autorską technologią, zachowały naturalny kolor oraz intensywny i przyjemny aromat. Atest nr 2020/111. Rok Zbioru 2020. Data przydatności...

    170,63 zł
  • 157,50 zł

    Wysuszone najładniejsze kapelusze borowików kl. Ekstra czyli o białej barwie spodu kapelusza. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby bardzo ładne wysuszone autorską technologią, zachowały naturalny kolor. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Atest nr 2020/110. Rok Zbioru 2020. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 30x30cm.

    157,50 zł
  • 288,75 zł

    Wysuszone najładniejsze kapelusze borowików kl. Ekstra czyli o białej barwie spodu kapelusza. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby bardzo ładne wysuszone autorską technologią, zachowały naturalny kolor. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Atest nr 2020/110. Rok Zbioru 2020. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x35cm.

    288,75 zł
Pokazuje 1 - 14 z 14 elementów

Grzyby suszone z tej kategorii dedykowane są głównie dla branży HoReCa czyli dla pierogarni, restauracji, barów, firm cateringowych, garmażeryjnych itp.

Oferta obejmuje zarówno grzyby tańsze jak koźlarze czy te klasy II przeznaczone głównie np. na farsze do pierogów czy krokietów jak i bardzo dobre jakościowo krajanki kl. I i kapelusze podgrzybków i borowików przeznaczone np. do sosów, zup, bigosów i do dań w których grzyby będą wyeksponowane.

Wybór jest stosunkowo duży i mamy nadzieję, iż zadowoli większość naszych klientów z tej branży.

Jeżeli kupują Państwo grzyby suszone przez cały rok, ich większe ilości lub w innych gramaturach prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu uzyskania oferty hurtowej.

Zapraszamy do współpracy