Gastronomia  Jest 14 produktów.

Pokazuje 1 - 14 z 14 elementów
  • 108,00 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Wysuszone, pokrojone owocniki Koźlarza Babki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/167. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x45cm.

    108,00 zł
  • 59,40 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Wysuszone, pokrojone owocniki Koźlarza Babki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/167. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 35x40cm.

    59,40 zł
  • 118,80 zł

    Wysuszone, pokrojone ręcznie małe i średnie owocniki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka gruba i bardzo ładna o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat intensywny, przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/115. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 45x40cm.

    118,80 zł
  • 64,80 zł

    Wysuszone, pokrojone ręcznie małe i średnie owocniki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka gruba i bardzo ładna o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat intensywny, przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/115. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 35x40cm.

    64,80 zł
  • 129,60 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Pokrojone całe owocniki podgrzybków łącznie z trzonami, krajanka drobniejsza niż ta klasy I. Zapach przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/147. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x50.

    129,60 zł
  • 70,20 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Pokrojone całe owocniki podgrzybków łącznie z trzonami, krajanka drobniejsza niż ta klasy I. Zapach przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/147. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 35x40.

    70,20 zł
  • 149,90 zł

    Wysuszone średniej wielkości i większe, krojone ręcznie, najładniejsze owocniki podgrzybków. Plastry grube, ładnie wysuszone. Aromat bardzo przyjemny i intensywny. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/108. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 50x50cm.

    149,90 zł
  • 78,30 zł

    Wysuszone średniej wielkości i większe, krojone ręcznie, najładniejsze owocniki podgrzybków. Plastry grube, ładnie wysuszone. Aromat bardzo przyjemny i intensywny. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/108. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x40cm.

    78,30 zł
  • 156,60 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Wysuszone osobno, pokrojone w plastry, kapelusze i trzony borowików - połączone przed pakowanie w stosunku wagowym 1/1. Krajanka drobniejsza niż ta klasy I. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/168. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x50.

    156,60 zł
  • 81,00 zł

    Produkt dla GASTRONOMII. Wysuszone osobno, pokrojone w plastry, kapelusze i trzony borowików - połączone przed pakowanie w stosunku wagowym 1/1. Krajanka drobniejsza niż ta klasy I. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/168. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 35x40.

    81,00 zł
  • 194,40 zł

    Wysuszone osobno, pokrojone w plastry, kapelusze i trzony borowików połączone przed pakowanie w stosunku wagowym 1/1. Grzyby krojone ręcznie po wysuszeniu zachowały naturalny kolor. Plastry grube, bardzo ładnie. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Opakowanie 45x40cm. Atest nr 2019/107. Rok zbioru 2019. Data przydatności do spożycia 12.2021.

    194,40 zł
  • 99,90 zł

    Wysuszone osobno, pokrojone w plastry, kapelusze i trzony borowików - połączone przed pakowanie w stosunku wagowym 1/1. Grzyby krojone ręcznie po wysuszeniu zachowały naturalny kolor. Plastry grube, bardzo ładnie. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Opakowanie 35x40cm. Atest nr 2019/107. Rok zbioru 2019. Data przydatności do spożycia 12.2021.

    99,90 zł
  • 270,00 zł

    Wysuszone najładniejsze kapelusze borowików kl. II czyli o barwie spodu od żółtej poprzez zieloną do ciemno zielonej. Wierzch kapeluszy o barwie kolorowo-złotej. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologia, bardzo ładne po wysuszeniu zachowały naturalny kolor. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Atest nr 2019/111....

    270,00 zł
  • 140,40 zł

    Wysuszone najładniejsze kapelusze borowików kl. II czyli o barwie spodu od żółtej poprzez zieloną do ciemno zielonej. Wierzch kapeluszy o barwie kolorowo-złotej. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologia, bardzo ładne po wysuszeniu zachowały naturalny kolor. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Atest nr 2019/111....

    140,40 zł
Pokazuje 1 - 14 z 14 elementów

Grzyby suszone z tej kategorii dedykowane są głównie dla branży HoReCa czyli dla pierogarni, restauracji, barów, firm cateringowych, garmażeryjnych itp.

Oferta obejmuje zarówno grzyby tańsze jak koźlarze czy te klasy II przeznaczone głównie np. na farsze do pierogów czy krokietów jak i bardzo dobre jakościowo krajanki kl. I i kapelusze podgrzybków i borowików przeznaczone np. do sosów, zup, bigosów i do dań w których grzyby będą wyeksponowane.

Wybór jest stosunkowo duży i mamy nadzieję, iż zadowoli większość naszych klientów z tej branży.

Jeżeli kupują Państwo grzyby suszone przez cały rok, ich większe ilości lub w innych gramaturach prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu uzyskania oferty hurtowej.

Zapraszamy do współpracy