do kasy suma: 0,00 zł
Opcje przeglądania
Producent
Cena
  • od
    do

Kapelusze

Borowik Szl. Kapelusze kl. I, 1000g

Borowik Szl. Kapelusze kl. I, 1000g

Producent: Eulis
Cena: 449,00 zł
szt.
zobacz więcej
Borowik Szl. Kapelusze kl. I, 500g

Borowik Szl. Kapelusze kl. I, 500g

Producent: Eulis
Cena: 239,00 zł
szt.
zobacz więcej
Borowik Szl. Kapelusze kl. I, 250g

Borowik Szl. Kapelusze kl. I, 250g

Producent: Eulis
Cena: 125,00 zł
szt.
zobacz więcej
Borowik Szl. Kapelusze kl. II, 1000g

Borowik Szl. Kapelusze kl. II, 1000g

Producent: Eulis
Cena: 329,00 zł
szt.
zobacz więcej
Borowik Szl. Kapelusze kl. II, 500g

Borowik Szl. Kapelusze kl. II, 500g

Producent: Eulis
Cena: 169,00 zł
szt.
zobacz więcej
Borowik Szl. Kapelusze kl. II, 250g

Borowik Szl. Kapelusze kl. II, 250g

Producent: Eulis
Cena: 89,00 zł
szt.
zobacz więcej
Podgrzybek Br. Kapelusze kl. I, 1000g

Podgrzybek Br. Kapelusze kl. I, 1000g

Producent: Eulis
Cena: 239,00 zł
szt.
zobacz więcej
Podgrzybek Br. Kapelusze kl. I, 500g

Podgrzybek Br. Kapelusze kl. I, 500g

Producent: Eulis
Cena: 125,00 zł
szt.
zobacz więcej
Podgrzybek Br. Kapelusze Kl. I, 40g

Podgrzybek Br. Kapelusze Kl. I, 40g

Producent: Eulis
Cena: 11,60 zł
szt.
zobacz więcej
Borowik Szl. Kapelusze kl. II, 20g

Borowik Szl. Kapelusze kl. II, 20g

Producent: Eulis
Cena: 8,00 zł
szt.
zobacz więcej
Borowik Szl. Kapelusze kl. II, 40g

Borowik Szl. Kapelusze kl. II, 40g

Producent: Eulis
Cena: 15,50 zł
szt.
zobacz więcej

Kapelusze suszonych grzybów

Suszone kapelusze grzybów są produktem najbardziej ekskluzywnym, poszukiwanym i cenionym w kuchni polskiej. Można z nich przyrządzić właściwie każdą potrawę grzybową, ale najbardziej pożądane są w daniach, które grzyby eksponują jak na przykład sosy, zupy, pieczenie, bigosy, zalewy, kapelusze panierowane. W naszym sklepie sprzedajemy suszone kapelusze borowików, podgrzybków i maślaków:

Suszone kapelusze borowików

  1. Suszone borowiki – klasy kapeluszy prawdziwków zależą od wieku owocnika i barwy spodu kapelusza, trzony obcinane są przy samym kapeluszu.

  • Borowik szlachetny kapelusze kl. Ekstra – suszone są wyłącznie najmłodsze kapelusze borowików o białym spodzie,

  • borowik szlachetny kapelusze kl. I – suszone są kapelusze młodych owocników, których spody mają barwę od szaro-białej poprzez seledynową do jasnożółtej,

  • borowik szlachetny kapelusze kl. II – suszone są kapelusze dojrzałych owocników o kolorze spodu kapelusza od barwy żółtej poprzez zieloną do ciemno zielonej.

  1. Kapelusze suszonych podgrzybków

  • Podgrzybek brunatny kapelusze Kl. I – suszone są jedynie najładniejsze, rozwinięte kapelusze średniej wielkości, trzony obcinane są przy samym kapeluszu.

  1. Kapelusze suszonych maślaków

  • Maślak Zwyczajny Kapelusze Kl. I – suszone są rozwinięte, młode kapelusze od około 5 do 10 cm,

  • Maślak Pstry Kapelusze Kl. I – suszone są rozwinięte, młode kapelusze od około 5 do 10 cm,

  • Maślak Sitarz Kapelusze Kl. I – suszone są rozwinięte, młode kapelusze od około 3 do 8 cm.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl