Grzyby do panierek i zalew  Jest 6 produktów.

Pokazuje 1 - 6 z 6 elementów
  • 162,75 zł

    Wysuszone średniej wielkości, najładniejsze kapelusze podgrzybków. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologią, bardzo ładne. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Opakowanie 40x50cm. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/105. Data przydatności do spożycia 12.2021.

    162,75 zł
  • 84,00 zł

    Wysuszone średniej wielkości, najładniejsze kapelusze podgrzybków. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologią, bardzo ładne. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Opakowanie 35x40cm. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/105. Data przydatności do spożycia 12.2021.

    84,00 zł
  • 43,05 zł

    Wysuszone średniej wielkości, najładniejsze kapelusze podgrzybków. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologią, bardzo ładne. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Opakowanie 30x30cm. Rok zbioru 2019. Atest nr 2019/105. Data przydatności do spożycia 12.2021.

    43,05 zł
  • 262,50 zł

    Wysuszone najładniejsze kapelusze borowików kl. II czyli o barwie spodu od żółtej poprzez zieloną do ciemno zielonej. Wierzch kapeluszy o barwie kolorowo-złotej. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologia, bardzo ładne po wysuszeniu zachowały naturalny kolor. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Atest nr 2019/111....

    262,50 zł
  • 136,50 zł

    Wysuszone najładniejsze kapelusze borowików kl. II czyli o barwie spodu od żółtej poprzez zieloną do ciemno zielonej. Wierzch kapeluszy o barwie kolorowo-złotej. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologia, bardzo ładne po wysuszeniu zachowały naturalny kolor. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Atest nr 2019/111....

    136,50 zł
  • 70,88 zł

    Wysuszone najładniejsze kapelusze borowików kl. II czyli o barwie spodu od żółtej poprzez zieloną do ciemno zielonej. Wierzch kapeluszy o barwie kolorowo-złotej. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologia, bardzo ładne po wysuszeniu zachowały naturalny kolor. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Atest nr 2019/111....

    70,88 zł
Pokazuje 1 - 6 z 6 elementów

Grzyby suszone w panierce i zalewie  – w tych potrawach zastosowanie maja wyłącznie kapelusze grzybów suszonych zwłaszcza wszystkie klasy borowików i podgrzybków ale także koźlarzy i maślaków.