Wysuszone średniej wielkości, najładniejsze kapelusze podgrzybków. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologią, bardzo ładne. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/108. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 40x50cm.
Wysuszone średniej wielkości, najładniejsze kapelusze podgrzybków. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologią, bardzo ładne. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/108. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 35x40cm.
Wysuszone średniej wielkości, najładniejsze kapelusze podgrzybków. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologią, bardzo ładne. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/108. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 30x30cm.
Grzyby suszone w panierce i zalewie – w tych potrawach zastosowanie maja wyłącznie kapelusze grzybów suszonych zwłaszcza wszystkie klasy borowików i podgrzybków ale także koźlarzy i maślaków.