Grzyby do panierek i zalew  Jest 3 produktów.

Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów
  • 81,38 zł

    Wysuszone najładniejsze kapelusze borowików kl. II czyli o barwie spodu od żółtej poprzez zieloną do ciemno zielonej. Wierzch kapeluszy o barwie kolorowo-złotej. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologia, po wysuszeniu zachowały naturalny kolor. Aromat intensywny i przyjemny. Atest nr 2021/115. Rok zbioru 2021. Przydatności...

    81,38 zł
  • 99,75 zł

    Wysuszone najładniejsze kapelusze borowików kl. I czyli o barwie spodu od szaro-białej poprzez seledynową do jasno żółtej. Wierzch kapeluszy o barwie kolorowo-złotej. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby wysuszone autorską technologią, zachowały naturalny kolor oraz intensywny i przyjemny aromat. Atest nr 2021/116. Rok Zbioru 2021. Data przydatności...

    99,75 zł
  • 162,75 zł

    Wysuszone najładniejsze kapelusze borowików kl. Ekstra czyli o białej barwie spodu kapelusza. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby bardzo ładne wysuszone autorską technologią, zachowały naturalny kolor. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Atest nr 2021/117. Rok Zbioru 2021. Data przydatności do spożycia 12.2023. Opakowanie 30x30cm.

    162,75 zł
Pokazuje 1 - 3 z 3 elementów

Grzyby suszone w panierce i zalewie  – w tych potrawach zastosowanie maja wyłącznie kapelusze grzybów suszonych zwłaszcza wszystkie klasy borowików i podgrzybków ale także koźlarzy i maślaków.