Wysuszone średniej wielkości i większe, krojone ręcznie, najładniejsze owocniki podgrzybków. Plastry grube, ładnie wysuszone. Aromat bardzo przyjemny i intensywny. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/107. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 50x50cm.
Wysuszone średniej wielkości i większe, krojone ręcznie, najładniejsze owocniki podgrzybków. Plastry grube, ładnie wysuszone. Aromat bardzo przyjemny i intensywny. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/107. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 40x40cm.
Wysuszone średniej wielkości i większe, krojone ręcznie, najładniejsze owocniki podgrzybków. Plastry grube, ładnie wysuszone. Aromat bardzo przyjemny i intensywny. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/107. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 30x35
Wysuszone średniej wielkości, najładniejsze kapelusze podgrzybków. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologią, bardzo ładne. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/108. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 40x50cm.
Wysuszone średniej wielkości, najładniejsze kapelusze podgrzybków. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologią, bardzo ładne. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/108. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 35x40cm.
Wysuszone średniej wielkości, najładniejsze kapelusze podgrzybków. Trzon obcięty przy samym kapeluszu. Grzyby suszone autorską technologią, bardzo ładne. Aromat bardzo intensywny i przyjemny. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/108. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 30x30cm.
Wysuszone, pokrojone ręcznie małe i średnie owocniki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka gruba i bardzo ładna o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat intensywny, przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/106. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 40x50cm.
Wysuszone, pokrojone ręcznie małe i średnie owocniki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka gruba i bardzo ładna o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat intensywny, przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/106. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 35x40cm.
Wysuszone, pokrojone ręcznie małe i średnie owocniki, łącznie kapelusze i trzony. Krajanka gruba i bardzo ładna o charakterystycznej biało-szarej barwie. Aromat intensywny, przyjemny, specyficzny dla gatunku. Rok zbioru 2020. Atest nr 2020/106. Data przydatności do spożycia 12.2021. Opakowanie 30x30cm.
Wysuszone średniej wielkości, najładniejsze kapelusze Maślaka Zwyczajnego. Trzony obcięte przy samym kapeluszu. Grzyby bardzo ładne zachowały naturalny kolor i charakterystyczny aromat. Atest nr 2020/190. Rok zbioru 2020. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 50x40cm.
Wysuszone średniej wielkości, najładniejsze kapelusze Maślaka Zwyczajnego. Trzony obcięte przy samym kapeluszu. Grzyby bardzo ładne zachowały naturalny kolor i charakterystyczny aromat. Atest nr 2020/190. Rok zbioru 2020. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 40x35cm.
Wysuszone średniej wielkości, najładniejsze kapelusze Maślaka Zwyczajnego. Trzony obcięte przy samym kapeluszu. Grzyby bardzo ładne zachowały naturalny kolor i charakterystyczny aromat. Atest nr 2020/190. Rok zbioru 2020. Data przydatności do spożycia 12.2022. Opakowanie 30x30cm.
Grzyby suszone do bigosu – do bigosu można zastosować wszystkie gatunki i postaci grzybów suszonych. W zależności od upodobań mogą to być grzyby suszone w większych kawałkach i tu zastosowanie będą miały kapelusze, które można połamać albo użyć w całości. Jeżeli preferujemy w potrawach mniejsze kawałki grzybów - należy użyć krajanek.
Do bigosu najlepiej jednak dodać przynajmniej dwa gatunki grzybów suszonych. Podgrzybki dodatkowo sprawiają, że bigos ma piękną barwę.